Hirdetés

Son of Zorn - a sorozat, amiben egy animált karakter próbál beilleszkedni a társadalomba

|

A FOX egyik új sorozata lesz idén a Son of Zorn. Aki nézett anno He-Mant, értékelni fogja, de a többieknek is érdemes csekkolni.

Hirdetés

Adott Zorn, egy hős, aki a saját világából valahogy a mi világunkba keveredett. Itt családot alapított, született egy fia, de elszakadtak egymástól. Most visszatért, hogy visszanyerje nejét, kiképezze a fiatal Alangulont, és közben asszisztensként próbáljon dolgozni. 

Van benne némi politikai inkorrektség, Zorn például nem hajlandó elfogadni, hogy a felettese egy nő, a nejével felidézik, amikor hegyitrollokkal szendvicseztek (valójában nem szendvicseztek, nyilván), de épp ettől lehet vicces.  A sorozatot Phil Lord és Chris Miller készítik, akik A LEGO kalandért és a The Last Man on Earth-ért is felelnek. Eleinte valószínűleg zseniális lesz, de nem látom, hogy tudnák ezt egy évadnál tovább húzni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)