Hirdetés

Ezeket a sorozatokat torrentezték le legtöbben idén

|

A népszerűségi lista első két helyén tavalyhoz képest nincs változás, utána viszont felborult a rend.

Hirdetés

Szerencsére egyre több módon lehet már itthon is torrentezés nélkül sorozatokat nézni, ráadásul mind az HBO, mind a FOX és az AMC törekszik arra, hogy a külföldi premierrel egyidőben, vagy ahhoz a lehető legközelebb vetítse az új részeket. 

A streaming szolgáltatások is egyre népszerűbbek, és kényelmesebb is azonnal nézni valamit, mint várni a letöltésre. Ettől függeltenül világszerte még mindig sokan választják a torrentezés lehetőségét; a TorrentFreak által közzétett lista (mely nem az egész évados vagy félévados összletöltés, hanem a legtöbbet letöltött epizód letöltőinek száma szerint rangsorol) alapján továbbra is magasan a Trónok harca (Game of Thrones) vezet, mely immár ötödik éve áll az első helyen. A második a The Walking Dead, de elnézve az évadnyitó utáni részek nézettségi adatait, ha nem történik csoda, valószínűleg jövőre lejjebb fog csúszni (az első epizódot 17,03 millióan látták, míg a másodikat 12,46 millióan, az utolsót pedig csak 10,58 millióan). A dobogó alsó fokára az idén debütált Westworld került, mögötte a The Flash és a Zöld Íjász (Arrow) cserélt helyet, és a tavaly harmadik Agymenők (The Big Bang Theory) most csak a hatodik helyet tudta elérni. A Vikingek (Vikings) megtartotta hetedik pozícióját, a Suits a tizedikről a kilencedikre jött fel, a nyolcadik és tizedik helyre pedig szintén két új sorozat, a Lucifer és a The Grand Tour került.

Ti milyen sorozatokat néztetek idén, mit ajánlanátok másoknak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)