Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - a Vasember is feltűnik majd

|

A Sony Pictures maga hozta a jó hírt, miszerint Tony Stark is felbukkan majd a készülő Pókember filmben.

Hirdetés

Már csak néhány hét és végre mind megnézhetjük majd az Amerika Kapitány: Polgárháborút. Sok szempontból fontos lesz ez a sztori, de nekem leginkább azért, mert végre kedvenc falmászóm visszatér a mozivászonra. A Marvel a Civil War után megadja Peternek a saját filmjét is, amiről egyre több infót derül ki.

Mondjuk Tony Stark már kicsit öreg lesz ahhoz, hogy Peter Parker osztálytársa legyen, de a Sony Pictures Twitter üzenete szerint az már biztos, hogy Robert Downey Jr. valahogy feltűnik majd a filmben. Mind tudjuk, hogy Tony és Peter világi haverokká válnak a Polgárháború alatt, és úgy néz ki, hogy ez a Spider-Man: Homecoming-ban is megmutatkozik majd.

Mivel a Pókember film csak jövő nyáron érkezik, így természetesen fogalmunk sincs róla, hogy Downey mekkora szerepet játszik Peter sztorijában, de az már biztos, hogy ott lesz a vásznon. Mivel Robert Downey Jr.  aprópénzért nem nagyon vállal szerepet (a Polgárháborúért például 40 millió dollárt tesz zsebre), nem valószínű, hogy csak két mondatra ugrik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)