Hirdetés

Spider-Man: Homecoming - ők lesznek Pókember osztálytársai

|

Két fiatal színész csatlakozott a Spider-Man: Homecoming szereplőgárdájához.

Hirdetés

A barátságos és közkedvelt Pókember legújabb filmes verziója kapcsán már tudjuk, hogy egy igencsak fiatal, gimnazista éveinek elején járó Peter Parkert fogunk megkapni, akit Tom Holland alakít majd. A legfrissebb hírek alapján már Peter két osztálytársának szerepét is kiosztották.

Legutóbb a Spider-Man: Homecoming főgonoszáról volt szó, most pedig Laura Harrier (One Life to Live) és Tony Revolori (A Grand Budapest Hotel, Kábszer) csatlakozott a 2017-re tervezett új Pókember film stábjához. Mindketten a főszereplő osztálytársai lesznek majd. Harrier karakteréről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy fontos szereplője lesz a történetnek.

A Revolori által alakított kamaszról azonban egymásnak ellentmondó hírek rebbentek fel. A The Wrap értesülései szerint ő lesz Manuel, Peter Parker egyik barátja, viszont a Deadline arról ír, hogy Parker iskolai ősellenségét fogja játszani. 

Ez legkésőbb 2017. július 17-én fog kiderülni, akkor lesz ugyanis a Spider-Man: Homecoming amerikai bemutatója. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)