Hirdetés

Star Trek Beyond - füstölnek a phaserek az új trailerben

|

A Star Trek rajongóknak izgalmas lesz a reggel, köszönhetően a most érkezett új Beyond trailernek, amiben a főszerepben az akció volt.

Hirdetés

A keményvonalas Star Trek rajongók mondhatnak bármit az új filmekre, de az tagadhatatlan, hogy mindegyik iszonyat látványosra sikerült. A Star Trek Beyond sem lesz kivétel, amint azt a fenti trailerből ti is láthatjátok.

A USS Enterprise és csapata beutazza az űr mélyét, és olyan ellenfeleket találnak ott, akik térdre kényszeríthetik a föderációt, ha csak Kirk és csapata meg nem állítja őket.

Mivel J.J. Abramsék már a folytatást tervezik, erősen valószínű, hogy ezt az akadályt is túléli az ismert univerzum. Július 21-én az is kiderül, hogy hogyan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)