Hirdetés

Star Trek: Discovery - megvan a kapitány és két hadnagy

|

Már hivatalosan is bejelentésre került, hogy ki lesz a Star Trek: Discovery legénységének első három tagja.

Hirdetés

Ugyan tolódik a Star Trek: Discovery megjelenése, de a háttér-munkálatok már javában zajlanak. Az alkotók már bőszen dolgoznak a sorozaton, és most végre mi is megtudhattuk, hogy ki vezényli majd a U.S.S. Discovery csapatát.

A kapitány szerepét Michelle Yeoh kapta, hozzá pedig Doug Jones és Anthony Rapp csatlakoznak a fedélzeten. Jones játssza Lieutenant Sarut, míg Rapp kapta Lieutenant Stamets szerepét, aki a sorozatok történelmének első nyíltan meleg karaktere lesz. Ők támogatják majd Captain Georgiout kalandjai során.

Ugyan Michelle Yeoh lesz a kapitány, a sztori mégsem rá fókuszál majd. A történet középpontjában egy női hadnagy lesz, akit még nem mutattak be nekünk.

A CBS Star Trek: Discovery sorozat a jelenlegi tervek szerint 2017. májusában kerül majd a képernyőkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)