Hirdetés

Star Trek: Discovery - tovább csúszik a sorozat

|

A jelek szerint tovább kell várniuk a Star Trek rajongóknak, mert úgy néz ki, hogy a májusi premier ígérete is elúszott.

Hirdetés

A CBS eredetileg januárra tervezte a Star Trek: Discovery premierjét, aztán azt eltolták májusra, és most úgy néz ki, hogy még az sem egy fix időpont. Tovább késik a sci-fi sorozat, és ezúttal azt sem tudjuk meddig.

Különösebb indokot nem kaptunk arra, hogy miért csúszik a projekt. Egyelőre annyi biztos, hogy több idő kell a gyártásra.

"A kezdetektől az volt az álláspontunk, hogy inkább jól csináljuk, mint gyorsan" - nyilatkozta a CBS. "A CBS All Accessnek köszönhetően rugalmasak lehetünk, hiszen ott nem vagyunk kötve megjelenési időszakokhoz és szezon premier dátumokhoz."

A Star Trek: Discovery a CBS saját, havi 6 dolláros előfizetéssel elérhető streaming szolgáltatásán, az All Accessen keresztül fog megjelenni. A baj ezzel csak az, hogy így már aztán végkép fogalmunk sincs, hogy mikor darálhatjuk végig az új sorozatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)