Hirdetés

Egy igazi ikon is szerepel a Star Wars VIII-ban

|

Jelenleg is folynak a munkálatok a Star Wars VIII körül, és bár az első előzetesig még nagyon sokat kell várni, már most is van miről pletykálni

Hirdetés

A sokunk által várt folytatásban egy igazi Star Wars ikon is szerepelni fog, akivel még anno A Jedi visszatérben találkoztunk. Bár a szerepéről még nem tudunk semmit, így azt sem, hogy csak egy epizód szerep lesz-e vagy egy fix karaktert kap majd, aki a későbbi filmekben is feltűnik.

Akiről szó van, az mindenki kedvenc Ewokja, Ewok Wicket alias Warwick Davis. A nyolcadik részben való szereplését egy interjúban erősítette meg, bár nem mondta meg, hogy kit fog eljátszani. A színész egyébként Az Ébredő Erőben is kapott egy kisebb szerepet, ő volt Wollivan, aki Maz Kanata bárjában tűnt fel, mikor Han és Rey látogatóba érkeztek az öreglányhoz. Tekintve, hogy Davis ilyen titokzatosan nyilatkozott a 2017-es filmbéli szerepéről, nem valószínű, hogy ismét a csempész bőrébe bújik.

A hamarosan megjelenő Zsivány Egyes spin-off-ban is szerepel Davis, elképzelhető, hogy egy újabb űrlény bőrében látjuk viszont a vásznon. Mivel a Disney egy jó ideig minden évben szeretne megjelentetni egy-egy újabb filmet, amivel bővíti a Star Wars univerzumot, valószínű, hogy Davis-re is számítanak a későbbi részek forgatásakor.

Igaz, hogy se a Disney, se a LucasFilm nem adott ki hivatalos közleményt arról, hogy mi lesz a nyolcadik rész cselekménye, azért az elég valószínű, hogy Rey megindul a Jedivé válás rögös útján, Luke segítségével. A film premierje 2017. december 15-re van kitűzve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)