Hirdetés

Ilyen Star Wars ágyakban még egy felnőttnek sem lenne ciki aludni

|

Na jó, egy kicsit talán igen, de a TIE Fighter asztal minden nappaliban jól nézne ki.

Hirdetés

Gyermek méretre lettek tervezve, egy felnőtt számára valószínűleg kényelmetlenek, de mindenesetre nagyon jól néznek ki a Rooms To Go által gyártott, Star Wars témájú ágyak, valamint az asztal, ami ha másnak nem is, virágokat és családi képeket tárolni tökéletes.

A kollekció négy bútort tartalmaz, melyek közül talán az X-34 Landspeeder ágy a legjobb. Az elején tárolórekeszek találhatók, a szárnya pedig éjjeli szekrénynek használható. 900 dollárba, közel 250 ezer forintba kerül matrac nélkül.

Egy fokkal kevésbé dizájnos, viszont ennek megfelelően olcsóbb is a Millenium Falcon ágy, ami 600 dollárért kínál kilátást a Sólyomból. A fejtámlába bluetooth hangszórók, USB és hálózati csatlakozók kerültek. Dupla változata is létezik.

Az összebújni nem kedvelő pároknak vagy együtt élő testvéreknek tökéletes az X-Wing ágy, mely nem meglepő módon a legdrágább mind közül: 1200 dollárt kell érte kipengetni.

És hát itt ez az asztal a maga fém keretével és üveglapjával. 1 méter széles, 89 centi magas, úgyhogy egy felnőtt nehezen tud rajta dolgozni, de mint korábban is írtam, dolgokat tárolni még így is simán lehet rajta.

Melyiket fogadnátok el közülük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)