Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - 3D-s gyűjtői kiadásban rakhatjuk a fa alá

|

Egy különleges Blu-ray csomag erejéig még visszatérhetünk J.J. Abrams tavaly decemberi filmjéhez, a Star Wars: Az ébredő Erőhöz, mielőtt a Zsivány Egyesre beülnénk.

Hirdetés

Pár hónap múlva már a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) premierjén csücsülünk majd és hogy teljes legyen a Csillagok háborúja-hangulatunk, a mozijegy mellé beszerezhetjük majd a Star Wars: Az ébredő Erő vadonatúj kiadását is. 

A Disney és a LucasFilm ugyanis újfent kiadja J.J. Abrams nagyszerű visszatérését a messzi-messzi galaxishoz, méghozzá olyan formában, ahogyan arra nem számítottunk: jön a Star Wars: Az ébredő Erő 3D-s, Blu-ray formátumot megcélzó, négy lemezes gyűjtői kiadása. Ebben a cseppet sem hétköznapi különlegességben helyet foglal a film 3D-s változata eddig soha nem látott törölt jelenetekkel, a rendező kommentárjával és számos más extrával együtt, de jelenleg még nem tudni, hogy hazánkban is elérhető lesz-e. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy egészen pontosan miket tartalmaz a Star Wars: Az ébredő Erő új kiadása, olvassátok el a Puliwoodon a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)