Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő kvíz - mindent megjegyeztél az előzetesekből?

|

Ha láttad a Star Wars: Az ébredő Erő összes előzetesét, akkor könnyedén válaszolni tudsz majd ezekre a kérdésekre. A kvíz természetesen teljesen spoilermentes!

Hirdetés

Te mindent tudsz már az új Star Wars moziról? Az előzetesek alapján felkészültnek érzed magad, hogy végre megnézd a filmet is? Spoiler mentes kvízünkből most kiderítheted, hogy rendelkezel-e stabil alapokkal Az ébredő Erővel kapcsolatban.

A tegnapi kvízünk az eddigi hat epizódra koncentrált, most viszont olyan a kérdésekre keresünk választ, melyekre az új mozi előzetesei és a filmről már régóta közismert információk alapján tudtok felelni. Egyáltalán nem lesz nehéz dolgotok, az egész most inkább a szórakozásról és nem a kemény agytornáról szól. Fogadjátok szeretettel ezt az új kvízt, és ahogy már megszoktátok, a komment szekcióban most is várjuk az elért pontszámokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)