Hirdetés

Megvan, ki lesz az ifjú Han Solo

|

Egyetlen személyre szűkült a fiatal Han Solo életét bemutató Star Wars film főszereplő jelöltjeinek száma. Már a végső tárgyalásoknál jár színész és a stúdió.

Hirdetés

Még januárban írtunk arról, hogy a több ezer jelentkező közül sikerült körülbelül egy tucatra lecsökkenteni a Star Wars Anthology: Han Solo című spin-off főszereplő jelöltjeinek listáját. Most úgy tűnik, a Disney végre megtalálta a befutót.

The Hollywood Reporter jelentette be, hogy Alden Ehrenreich már az utolsó tárgyalásoknál tart és minden jel arra mutat, hogy ő fogja váltani Harrison Fordot kedvenc csempészünk szerepében. A készítők több mint 2500 színészt hallgattak meg, közülük lett Ehrenreich a legjobb. Legnagyobb szerepe eddig a Coen fivérek Ave, Cézár! című mozijában volt. Az utolsó körben mellette már csak Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora) és Taron Egerton (Kingsman - A titkos szolgálat) versenyzett a fiatal Han Solo szerepéért.

Harrison Fordhoz hasonlóan Alden Ehrenreich is rendhagyó módon vált színésszé. Ford eredetileg ugyebár ácsként dolgozott, Ehrenreich pedig talán még furább módon lett felfedezve, őt Steven Spielberg látta meg egy bar-micvóról készült videón. A híres rendező ezután maga egyengette Ehrenreich karrierjét. Bár az önálló Han Solo filmre még várni kell, egyes pletykák szerint az ifjú Solo feltűnhet egy cameo erejéig a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)