-

Star Wars IX - azt már most tudhatjuk, hogyan készül

|

Még a Star Wars VIII-ról sem tudunk szinte semmit, de a kilencedik rész rendezője már saját filmjéről beszélt. Pontosabban arról, hogy milyen technikával szeretné leforgatni az új Star Wars trilógia zárását.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Teljesen ellentétel a jelenlegi hollywoodi trenddel, hogy az új Star Wars trilógiát filmre kezdték el forgatni, nem pedig a digitális technológiát vették igénybe. A nyolcadik rész is így fog készülni, a kilencedik epizód rendezője, Colin Trevorrow pedig most saját filmje kapcsán beszélt erről a kérdésről.

Hirdetés

Nem túlzottan nagy meglepetés, hogy az egyelőre alcím nélküli Star Wars IX is digitális hordozók helyett a klasszikus megoldást választja, és filmre forgatják majd az új trilógia harmadik részét. Trevorrow minderről a Sundance Filmfesztiválon megrendezett sajtókonferencián beszélt. 

Mindeközben a Star Wars: Az ébredő Erő tovább folytatja szárnyalását a bevételi rekordlista csúcsa felé, jelenleg a 2 milliárd dolláros álomhatárt súrolja. 

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!