Hirdetés

Érezd az Erőt - Jedi élmény belső nézetből

|

GoPro kamerát szerelni egy Jedi lovagra egyszerű, mégis zseniális ötlet. Főleg, ha éppen akció közben élvezhetjük az élményt.

Hirdetés

Hat (lassan hét) Star Wars mozifilmben, több rajzfilmsorozatban és számtalan videojátékban találkozhattunk az Erő világos oldalának bajnokaival, a Jedikkel. Most egy remek ötletnek köszönhetően első kézből élhetjük át a Birodalom elleni harcot. 

Szerencsére nem mindenki csak videoblogolásra használja a GoPro kamerát. Kreatív elmék összehozták ezt a videót, melyben egy Jedi lovag küzdi magát át egy egész rohamosztagos különítményen és még egy TIE vadászt is darabokra kap. Mindezt a GoPro segítségével rögzítették, majd utólag telepakolták látványos effektekkel is. Remek minőségű anyag, volt vele munkájuk bőven az alkotóknak.

Ilyen kreatív csodákat látva, talán még nehezebb a várakozás a Star Wars Battlefront megjelenéséig. Már csak négy hónap...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)