Hirdetés

Star Wars kvíz - mennyire ismered az eddigi hat részt?

|

Már csak egy hajszál választ el bennünket Az ébredő Erő bemutatójától. A legfrissebb GameStar kvíz segít nektek felmérni, hogy mennyire vagytok képben a korábbi epizódokkal.

Hirdetés

Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára kvízzel kedveskedtünk nektek. Ezen szeretnénk most javítani, és Az ébredő Erő közelgő premierje kapcsán össze is raktunk egy tizenöt kérdéses csokrot, mely az eddig megjelent két Star Wars trilógiából merít.

Megértjük, ha ezekben a pillanatokban éppen a telefonotokkal hadonásztok a képernyő előtt és a Google új Star Wars-os mókáját próbálgatjátok, de azért játszatok velünk is egy kört! A kérdések nem halálosan nehezek, de lehetséges, hogy egy-két helyen sikerül megfognunk benneteket. A már jól megszokott módon, most is jöhetnek lent a kommentek, melyekben megosztjátok velünk, mennyi pontot sikerült elérnetek! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)