Hirdetés

Napi büntetés: Luke Skywalker magányos és el is énekli

|

Amikor az All by Myself dallama Luke és Rey nagyjelenetére építve érinti meg szívünket, akkor bolygók robbannak fel a felszabaduló pátosz erejétől. Nem érted? Nézd meg ezt, fájni fog!

Hirdetés

Nem mondom, hogy J.J. Abrams szórakoztató déja vu filmje nem volt remek alapanyag eddig is paródiákhoz, gondoljunk csak vissza a dühöngő Kylo Renre, az alternatív befejezésre, a Jóbarátok stílusú Star Wars intróra, vagy éppen a kínosan őszinte trailerre, de most megint belefutottunk egy olyan csodába, amit nem lehet nem megosztani veletek. Szóval bocs.

Luke Is All By Himself címen futott be DavidUngerMusic videója, amelyben Rey és Luke találkozása egészen új irányt vesz, miközben Céline Dion énekli Eric Carmen klasszikusát, szem nem marad szárazon. Tessék fentre kattintani, kemény menet lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)