Hirdetés

Zsivány Egyes - rohamosztagos lehetsz a film 3D szemüvegével

|

Az új Star Wars film tiszteletére készültek ezek az új 3D-s szemüvegek, amiket egyes mozikból haza is lehet majd vinni.

Hirdetés

A Disney vetítésein már nagy hagyománya van a gyűjthető 3D szemüvegeknek. Van olyan mozi, ahol ajándékba kapják a nézők, és van, ahol pénzért lehet megvásárolni. Most ehhez csatlakozik a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet is, újabb szemüvegre csaphatnak le a rajongok.

A szemüvegeket a Look 3D gyártja és kiválasztott mozitermekben lehet majd kapni. A kialakításuk a Death Trooperek és a Storm Trooperek sisakjainak szemrészét idézik és iszonyú jól néznek ki. Így mi csak még szomorúbbak vagyunk, mert jó eséllyel nem fogunk Magyarországra kapni ezekből egyet sem.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan melyik mozikban lehet megszerezni ezeket a csodákat, de ahogy az internet népét ismerem, valószínűleg már a premier másnapján megvehetünk párat az eBayen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)