Hirdetés

Új fotók érkeztek a Star Wars: Rogue One-ról

|

Az Enterainment Weekley új számából rengeteg új fotó került ki. Ha szeretnél látni strandoló rohamosztagosokat, akkor itt a helyed.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet még meglehetősen messze van, de azért már sokat láttunk belőle, és most ismét kaptunk egy nagy adag fotót.

Láthatjuk, ahogy rohamosztagosok és Death Trooperek rohanják le a partvonalat, ahol várhatóan hőseink akcióznak éppen. A karakterekről is kaptunk néhány új képet, és mindenki kedvenc vak harcművésze is felbukkan.

Az tény, hogy a Star Wars: Rogue One néhány jelenetét újraforgatják, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy nagy bajban lenne a projekt. Az új fotók alapján legalábbis nem félünk attól, hogy Disney tündérmese lesz a lázadók drámájából. Vagyis hát reménykedünk benne, na.

Ha minden a tervek szerint megy, akkor december 15-én láthatjuk a Zsivány Egyest a hazai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)