Hirdetés

Így néz ki a limitált kiadású, Star Wars-os Nissan Rogue

|

Egy eléggé menő, limitált kiadású autóval ünnepli a Nissan a legújabb Star Wars-film érkezését.

Hirdetés

Hamarosan a mozikba kerül a Zsivány Egyes, ilyenkor pedig a Disney elkezdi a nyakunkba önteni a lehető legtöbb merchandise-t. Ezek között természetesen vannak marhaságok is, de néha igen különleges dolgok is készülnek, mint pl. a Nissan legújabb autójának speciális kiadása.

A Nissan Los Angelesben fedte fel a Nissan Rogue: Rogue One Star Wars Limited Edition SUV-t, amit stílszerűen egy csapat rohamosztagos kísért fel a színpadra.

A limitált kiadású csodából mindössze 5400 gyarabot lehet majd megvásárolni, melyből ötezret az Egyesült Államokban fognak értékesíteni, a fennmaradó négyszázat pedig Kanadában.

Fekete és fehér verziók közül is választhatunk, de természetesen nem csak a színe miatt lesz különleges, hiszen többféle apró meglepetéssel is találkozhatunk. A Star Wars logó természetesen mindenhol ott lesz az autón, ahol csak lehet, az első ajtón található nagyon menő domborműves embléma pedig kifejezetten egyedivé teszi az egészet.

A Nissan szerint ez az első alkalom, hogy a Star Wars márka megjelenik egy autón (mármint gyárilag, a rajongói alkotásokat nem számítják ide) és rendkívül büszkék erre a történelmi pillanatra.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)