Hirdetés

A God of War rendezője szerint elképesztő Star Wars sorozat landolt a kukában

|

Cory Barlog elmondása szerint komoly előkészületek történtek egy Star Wars sorozat kapcsán, ami Palpatine császár háttértörténetét dolgozta volna fel.

Hirdetés

A jelenleg a Sony csapatát erősítő Cory Barlog korábban a LucasArts kötelékében is dolgozott, a cég tagjaként pedig a Star Wars franchise féltve őrzött titkaiba is belelátott. Nemrég egy interjúban erről is mesélt a készülő God of War mellett. A legérdekesebb talán az volt, amit a Palpatine császár háttérsztoriját feldolgozó, de végül törölt sorozatról mondott.

"Valószínűleg a nagyon szerény kezdeteit láttam ennek az ötletnek, mikor a Lucasnál dolgoztam, megengedték, hogy elmenjek a ranchre és elolvassam a tévésorozat forgatókönyvét. Ez volt az egyik legelképesztőbb dolog, amit valaha átéltem. Kifejezetten együtt éreztem a császárral. A császárból egy olyan karaktert csináltak, akivel rokonszenveztél, mert egy szívtelen nő átverte. Ez a nő egy kőkemény gengszter és egyszerűen elpusztította Palpatine-t, mint embert. Majdnem sírtam, mikor olvastam. A császárról van szó, aki villámokat szokott lőni az ujjából. Ez valami varázslatos. Az írók, akik ezen dolgoztak, a Shield és a 24 csapatából, kiváló írók voltak" - emlékezett vissza Barlog"

A sorozat egyébként valószínűleg Star Wars Underworld néven futott és pletykák szerint ötven különböző forgatókönyv is készült hozzá. Az élőszereplős Star Wars tévéprodukciót George Lucas egyébként az előzmény-trilógia után szerette volna bemutatni és elmondása szerint a hangsúly például az Egy új reményhez képest az akciótól a párbeszédek felé tolódott volna. "Inkább egy szappanoperának mondanám, amiben egy csomó személyes dráma van. Alapvetően nem a harmincas évek kalandfilmjeire, hanem a negyvenes évek noir-jára alapul" - mondta a rendező még 2008-ban az azóta teljesen leállt projektről.

Mit gondoltok, mekkora sikere lett volna a Star Wars Underworldnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)