Hirdetés

Napi büntetés: ilyen a Star Wars VII és a Jóbarátok keveréke

|

Készüljetek, erős nap lesz a mai: most például láthatjuk, milyen lenne, ha Az ébredő Erőt a Jóbarátokhoz hasonlóan vezetnék fel.

Hirdetés

Április elseje van, ami azt jelenti, hogy ma semmit nem szabad elhinni a netnek. Na jó, azért van amit igen, de mindennel kapcsolatban legyetek nagyon óvatosak itt, a GSO-n is.

A Friends Awakens videó valódi, bár nem kapcsolódik hivatalosan sem a Jóbarátokhoz, sem a Star Wars: Az ébredő Erőhöz (tapasztalatból tudom, hogy ezt fontos tisztázni). Azért is különleges, mert nem egyből a dallal és a főcímmel indul, hanem egy jelenettel, ami egyébként tényleg teljesen megállná a helyét minden idők legnépszerűbb sitcomjában. Nézzétek meg, és most, hogy közel a blu-ray megjelenés, készüljetek még hasonlókra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)