Hirdetés

Star Wars VIII - egy A-szárnyú is feltűnt az új forgatási képeken

|

Ismét kikerült néhány fotó a Star Wars VIII forgatásáról, amiken kiszúrhatjuk azt is, hogy a lázadók egy korábbról ismert hajójának újra szerep jut a következő epizódban.

Hirdetés

Valószínűleg nem lehet a világ legnyugodtabb élménye úgy dolgozni a Star Wars VIII forgatásán, hogy a kíváncsi rajongók mindent megpróbálnak lefényképezni. Elekrülhetetlen volt viszont, hogy a brit királyi család látogatása során készüljön egy-két fotó a díszletek között, amikről megtudunk pár újdonságot.

Az egyik ilyen, eddig ismeretlen részlet az A-szárnyú hajók visszatérése, amit gyakorlatilag lehetetlen volt nem kiszúrni, hiszen például Harry herceg is beült az egyik, díszletként működő hajó pilótafülkéjébe, ahogy John Boyega és Daisy Ridley közös képe is a visszatérő űrhajó előtt készült. Persze egyelőre nem tudjuk, hogy az először a hatodik részben látott, rendkívül gyors járművek csak egy apró részletként térnek vissza a Star Wars VIII-ban, vagy fontosabb szerepe is lesz annak, hogy ilyeneket vezetnek a lázadók.

Ti melyik korábbi szereplőt, hajót, vagy más sztorielemet látnátok szívesen megint az új részben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)