Hirdetés

Star Wars VIII - hatalmas spoiler derült ki Anakin Skywalkerrel kapcsolatban?

|

A legújabb Star Wars VIII-as pletyka ismét egy elméletileg kiszivárgott forgatókönyvről szól. Most sem lehet tudni, hogy mennyi igaz mindenből, mindenesetre óvatosságra intünk, ha tartasz az esetleges spoilerektől.

Hirdetés

Áprilisban már mutattunk nektek egy egészen hosszú és részletesen történetet, mely egyes híresztelések szerint a nyolcadik Star Wars epizód sztoriját takarja. Most újabb állítólagos forgatókönyv bukkant fel, mely persze köszönőviszonyban sincs a korábban felvetett verzióval és lehet, hogy ennek sincs semmi köze ahhoz a történethez, amelyet 2017. decemberében láthatunk majd a mozikba. Mindenesetre álljon itt egy nagy figyelmeztetés a felmerülő spoilerek miatt, aztán vágjunk bele a legújabb pletyka kivesézésébe!

Bár a forgatás már befejeződött, a Star Wars VIII valódi történetéről még mindig szinte semmit sem tudunk. A Star Wars Theory YouTube csatornánk új videójában hallgathatjátok meg a Star Wars VIII forgatókönyvének egy részletét, legalábbis ezt állítja a srác, aki felolvassa a szöveget. Azt most tegyük félre, hogy a forgatókönyvek általában nem ilyen felépítéssel operálnak, a videó alatt hallható szöveg sokkal inkább hasonlít egy regényrészletre. Ennél sokkal fontosabb az a titok, amit feltár ez a rövid rész.

Íme az említett videó:

Bizony, ha mindez tényleg része lesz a Star Wars VIII cselekményének, akkor a filmben ki fog derülni, hogy Snoke nem más, mint Anakin Skywalker teremtője (Anakinnak ugyebár nem volt biológiai értelemben vett édesapja), vagyis lényegében ő Luke nagyapja. 

Akaratlanul is az ugrik be az embernek ilyenkor, hogy az eredeti trilógia második részében, A Birodalom visszavágban hangzott el Darth Vader szájából a klasszikus "én vagyok az apád" mondat. Ha pedig az új trilógia is második felvonásában tárnak fel egy ehhez hasonló rokoni szálat, akkor már tényleg senki sem mossa le az új Star Wars filmekről, hogy indokolatlanul sokat merítenek az eredeti részekből. 

Szerintetek lehetséges, hogy tényleg szerepel majd a fenti fordulat a Star Wars VIII-ban vagy az egész nem több, mint egy újabb légből kapott történet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)