Hirdetés

Befejeződött a Star Wars VIII forgatása

|

Bár a Star Wars VIII stábja hivatalosan is befejezte a helyszíni munkát, még hosszú várakozás előtt állunk, mielőtt megkapjuk Az ébredő Erő folytatását.

Hirdetés

Nemrég már a Star Wars VIII forgatásának befejezéséről írt a stafétát J. J. Abramstől átvevő rendező, ehhez képest csak nagyjából másfél hónappal később, most üzent ismét Rian Johnson, hogy véget ért a munka az új epizód díszletei között.

Ezúttal a hivatalos Star Wars Twitter-fiókon keresztül Johnson azt mondta, alig várja, hogy megoszthassa a nagyvilággal a filmet, aminek az utolsó csapójelzését is megmutatták, de persze az ezt követő, a sztori szempontjából fontos jelenetet nem. Az egyelőre - nagy valószínűséggel - ismeretlen alcímmel érkező Star Wars VIII előtt viszont még a Zsivány Egyest mehetünk el megnézni. Míg a következő teljes értékű rész 2017. december 15-én kerül a mozikba, addig az első spinoffra pontosan egy évvel korábban, idén december 15-én ülhetünk be.

Ti mit vártok a Star Wars VIII-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)