Hirdetés

A Star Wars VIII forgatásán meglepően közel kerültek a Millennium Falconhoz

|

Úgy tűnik, a Star Wars VIII forgatásán nem végtelenül szigorú a titkolózás, a Millennium Falconról például kifejezetten közeli és rengeteg részletet megmutató képek kerültek ki.

Hirdetés

Nem tudni, mennyire törte magát a Lucasfilm, hogy teljes hírzárlat alatt tartsák a Star Wars VIII forgatását, de az biztos, hogy ezúttal nem sikerül hét lakat alatt tartaniuk mindent, ahogy Az ébredő Erő esetében tették. Nemrég egy csatajelenetről látott napvilágot egy potenciális spoilerektől hemzsegő beszámoló, most pedig újabb képek kerültek ki a munkálatok helyszínéről.

A Millennium Falconról ráadásul nem is csak lesifotókat, hanem egészen közelről, sőt, a hajó belsejében lőtt képek érkeztek. Ezeken láthatjuk a nyolcadik epizódhoz használt modell rengeteg részletét, amik rendkívül aprólékosan lettek kidolgozva. A sztori szempontjából persze nem nagy meglepetés, hogy a Sólyom továbbra is szerepel a filmben, az persze érdekes kérdés, Han Solo helyett ki kíséri el Rey és Chewie valószínű kettősét, ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, merre jár majd a legendás hajó.

Hogy tetszenek a képek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)