Hirdetés

Hamarosan befejezik a Star Wars VIII forgatását

|

A rendező szerint már csak néhány jelenetet kell felvenniük a következő epizódból.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben nagy port kavart, hogy a Star Wars: Rogue One nem pont olyan lett, amilyet a Disney fejesei elképzeltek, így a stábnak újra kellett forgatni néhány jelenetet. A jelek szerint a nyolcadik epizóddal nincs ilyen probléma, sőt, a csapat hamarosan szögre is akaszthatja a fénykardot.

Rian Johnson, a film rendezője Twitteren osztotta meg, hogy a forgatás végső stádiumba ért. Persze a munkálatok nem érnek véget a jelenetek rögzítésével, hiszen elképesztő mennyiségű utómunka vár még a szakemberekre.

A rajongók rögtön az után érdeklődtek, hogy a képen látható köpeny valamelyik karakterhez tartozik-e, vagy esetleg maga a rendező viselte azt. Johnson persze azonnal vette a lapot:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)