Hirdetés

Star Wars VIII - így fest Luke jedi temploma

|

Kiszivárgott néhány kép, melyeken a következő számozott Star Wars film egyik kulcsfontosságú helyszínét vehetjük szemügyre.

Hirdetés

Ahogy az Ébredő erő esetében, úgy a Star Wars VIII-ról is hétről hétre szivárognak ki információk és képek, melyekből egyre többet tudunk meg a készülő alkotásról. Már láthattunk forgatási képeket egy A-szárnyút, nemrég egy feltételezett kiszivárgott forgatókönyv is előkerült, most viszont több képen is az ősi jedi templomot láthatunk.

Sőt, az Ezeréves Sólyom is felbukkan, könnyen kiszúrható, hogy ez ugyanaz a helyszín, ahol Rey átadja Luke fénykardját az előző film végén. Feltehetőleg itt fog lezajlani Rey kiképzése.

Ma ne felejtsétek el a Star Wars Nightot, ahol akár ezekről a képekről is beszélgethettek velünk. Nektek hogy tetszik Luke jedi temploma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)