Hirdetés

Tavaszig nem érdemes Star Wars VIII infókra várni

|

Bár egyelőre a Zsivány Egyessel is kiválóan elvagyunk, a Star Wars rajongók valószínűleg rendkívül kíváncsiak lennének a fő széria folytatására is. Egyelőre hiába.

Hirdetés

Elkerülhetetlen volt, hogy egy-két pletyka felreppenjen a forgatás közben és után a Star Wars VIII-ról, de ennél értelemszerűen százszor izgalmasabbak lesznek a Lucasfilm által kiadott hivatalos infók. Ezekre viszont még néhány hónapot várnunk kell.

Nemrég a stúdió elnökét, Kathleen Kennedyt faggatták ki a témáról, aki elmondta, az első spinoffnak is szeretnének hagyni a reflektorfényből, de meglepően egyenesen válaszolt arra is, mikor adják ki az első, a folytatásról szóló anyagokat.

"Viszonylag hamar. Adunk ennek a filmnek [a Zsivány Egyesnek] egy kis teret, de valószínűleg ahogy elérkezik a tavasz, elkezdünk megmutatni néhány dolgot"

- mondta lényegretörően Kennedy.

Azt tekintve egyébként nem meglepő az időzítés, hogy a Star Wars VIII-hoz hasonlóan decemberben debütáló Zsivány Egyes első trailere is tavasszal, egész pontosan április elején látott napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)