Hirdetés

Star Wars VIII - így szerepelhetnek a Ren lovagjai?

|

Érdekes pletykák láttak napvilágot a Star Wars VIII forgatásáról, állítólag egy egészen fontos csatajelenet részleteit tudhattuk meg.

Hirdetés

Jó néhány lehetséges részlet szivárgott ki már most a Star Wars VIII kapcsán. Legutóbb a Making Star Wars tett közzé egy elég részletes beszámolót arról, amit egy névtelen forrásuk látott állítólag az új epizód forgatásán. Ha hihetünk neki, ezúttal fontosabb szerepe lesz a Ren lovagjai néven futó sith-pótlékoknak.

A névtelen forrás beszámolója szerint heten vannak Kylo Ren emberei és hasonlóan a vezetőjükhöz, egytől egyik fekete köpenyt viselnek. A lovagok pedig komolyabb összetűzésbe is kerülnek majd Luke Skywalker és Rey kettősével, miután a jedi és az ellenállás fiatal hősnője között is egy kisebb nézeteltérés alakul ki. A beszámoló szerint ugyanis Luke ragaszkodik hozzá, hogy Rey megölje Kylo Rent, a lány viszont nem szeretne végezni az Első Rendet támogató gonosszal. A csata helyszíne Anch-To lesz és az esős összecsapás pont naplementekor kezdődik majd.

Így valószínűleg még látványosabb lesz például a fénykardok használata, amiből Luke még mindig egy zöld színűt forgat (az Erő bevetése mellett), de a pletykák szerint a Ren lovagjainak egyik tagja egy fejszével támad majd az idős jedire. A Star Wars VII végén csupán néhány másodpercre feltűnő Skywalker ezt követően viszont mind a hét lovagot lerendezi, míg Kylo Ren és Rey párbaja valamivel távolabb, egy sziklás szakadék szélén folyik majd. A forgatás megfigyelői viszont itt kicsit elveszítették a fonalat és nem tudták elmondani, hová tűnt Rey (valószínűleg megsérült, vagy leesett), de azt sem tartották kizártnak, hogy a jedi templomban folytatódik majd a csetepaté.

Kylo Renről az is kiderült, hogy az előző részben látható jelmezben és fegyverrel láthatjuk, de a maszkját levette erre a jelenetre, ahol alapvetően azért akar bosszút állni Reyen, mert a lány megszégyenítette őt Az ébredő Erőben.

Mit szóltok, nektek tetszene egy ilyen jelenet a Star Wars VIII-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)