Hirdetés

Megvan a Star Wars VIII végleges címe!

|

A LucasFilm bejelentette, milyen alcímet kap a következő Star Wars film, ahogy azt is, mikor kerül a mozikba. Nem az lesz a címe, hogy A felébredt Erő.

Hirdetés

A tavalyi év a Zsivány Egyesről szólt, idén azonban újra az új trilógiáé a főszerep. Decemberben kerül mozikba a Star Wars VIII, ami folytatja Rey, Finn és nem utolsó sorban Luke sztoriját. 

Olyannyira nem elhanyagolható Luke szála, hogy a cím is hozzá kötődik: a filmet Star Wars: The Last Jedi címmel vetítik (itthon valószínűleg egyszerűen Star Wars: Az utolsó jedi-re fordítják, de ezt még nem tudni). 

Arról még nem esett szó, hogyan változik meg Carrie Fisher szerepe, ahogy arról sem, mikor jöhet az első előzetes. A külföldi premier dátuma 2017. december 15.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)