Hirdetés

Egy halálos beteg rajongó már látta a Zsivány Egyest

|

Egy hatalmas Star Wars-rajongó utolsó kívánsága volt, hogy láthassa a filmet, Gareth Edwards pedig mindent megtett, hogy ez teljesüljön.

Hirdetés

Tavaly már megtörtént, hogy a Star Wars hetedik epizódját szerette volna látni egy halálos betegségben szenvedő rajongó, J.J. Abrams pedig teljesítette is a kívánságot. Idén Gareth Edwards-on volt a sor, hogy egy hasonló kérésnek tegyen eleget.

Neil Hanvey és felesége, Andrea Hanvey nemrég indították el a #RogueOneWish nevű kampány, melynek lényege az volt, hogy Neil még a megjelenése előtt megnézhesse a Zsivány Egyest. A rajongó sajnos a napokban elhunyt, de a St Michael kórház a Facebookon megosztotta a kampány támogatóival, hogy a film rendezője, Gareth Edwards mindent megtett az ügyben és Neil megnézhette a film egy korai változatát:

"Neil és Andrea nevében szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani, aki támogatta a #RogueOneWish kampányt. Gareth Edwards minden tőle telhetőt megtett azért, hogy ez különleges nap legyen Neil számára. Neil és családja nevében szeretnénk köszönetet mondani a Disney-nek, a Lucasfilmnek és különösen Gareth Edwards-nak."

Gyakran kritizálják a Disney-t és valószínűleg van is miért, de mindenesetre nagyon szép gesztus a részükről, hogy teljesítik ezeket a kívánságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)