Hirdetés

Zsivány Egyes - a rendező újabb részleteket árult el a főgonoszról

|

Ha még nem tudtál betelni a folyamatosan szivárgó információmorzsákkal a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet kapcsán, akkor most újabb részleteket ismerhetsz meg. Persze csak akkor, ha nem félsz a spoilerektől!

Hirdetés

Annyi mindent tudunk már a közelgő Star Wars spin-off moziról, hogy lassan már félő, elmarad az igazi nagy meglepetés, mikor végre megnézhetjük a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet. Ha téged mégsem riasztanak el a spoileres tartalmak, akkor viszont most újabb részletekre csaphatsz le, ezúttal a film főgonosza kapcsán derült ki egy s más.

Azt már egy ideje jól tudjuk, hogy a Zsivány Egyesben Orson Krennic a Birodalom oldaláról a központi figura, noha természetesen azóta már az is biztossá vált, hogy Darth Vader is feltűnik a filmben. Krennic az eddigi Star Wars filmek gonoszaitól merőben eltérő karakter lesz, erre tért ki a film rendezője is. 

Az eredeti trilógiában Darth Vader és az Uralkodó személyében erőhasználó negatív főszereplőket kaptunk. Az előzmény trilógiában pedig olyan feltörekvő Sith nagyurakat láthattunk, mint Darth Maul, Dooku Gróf vagy a háttérben tevékenykedő Darth Sidious. Az ébredő Erőben már Kylo Ren és a titokzatos vezető, Snoke állnak a fény oldalának útjában, a különböző korszakok Star Wars filmjeinek rosszfiúi között pedig egyértelműen felfedezhető a tendencia: mind erőhasználók. Orson Krennic azonban egy hétköznapi ember.
 

A Star Wars-univerzumban feltűntek már a birodalom oldalán olyan meghatározó katonatisztek is, akik nem kapcsolódtak az Erőhöz, elég csak Wilhuff Tarkin nagymoffra, vagy a regényekben és újabban már az animációs sorozatban is feltűnő Thrawn admirálisra gondolni. Orson Krennic viszont tőlük is különbözik.

Krennic a Halálcsillagon dolgozott, így jutott fel a Birodalom felsőbb köreibe, de sokkal inkább hasonlít egy munkásosztálybéli karakterhez. Ezt a maga a rendező, Gareth Edwards mondta el róla. Annak ellenére, hogy vezető pozícióban van és közvetlenül az Uralkodónak dolgozik annak legfőbb projektjén, a Birodalmi elit mégsem túl boldog azt látva, hogy Krennic ilyen magas pozícióig ért fel. 

"Egy falba ütközött, miközben felfelé kapaszkodott a ranglétrán, és végül nem engedték be a legbelsőbb körökbe. Ez pedig egy "vagy én, vagy ők" szituációba torkollott, melyből vagy Krennic, vagy pedig Tarkin és a többiek kerülhetnek ki győztesen"- mondta a rendező.

December 16-án végre mi is megismerhetjük Orson Krennic igazgatót a Zsivány Egyes összes új, izgalmas karakterével együtt, hiszen akkor érkezik meg a film a magyar mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)