Hirdetés

Tíz zene, amely Steve Jobsot inspirálta

|

Nem sokkal halála előtt Steve Jobs elárulta, hogy milyen zenék mozgatták meg leginkább az agytekervényeit.

Hirdetés

Még nem sokkal a halála előtt Steve Jobs egy előadás alatt véletlenül felfedte, hogy melyek azok a dalszámok, amelyekre leginkább szeretett dolgozni. 

Az inspirációt nyújtó dalok között (amik a mára már megszűnt Ping pofiljáról származnak) megtalálhatóak klasszikus slágerek és kevésbé ismert dallamok is, de a legérdekesebb mind közül, hogy John Lennon Imagine című örökzöldje is a listán található, ami azért nevezhető a sors fintorának, mert anno még 2006-ban a Beatles többször is perelte az Apple-t az iTunes miatt. Ha valaki nem kedvelte Jobsot vagy esetleg a munkásságát, akkor is érdemes az alábbi felhozatalon átfutnia, talán éppen ihletet kaphat tőlük, mint egykoron az Apple alapítója. 

"Imagine" (John Lennon)

"Hard Headed Woman" (Cat Stevens)

"Highway 61 Revisited" (Bob Dylan)

"The Goldberg Variations" (J.S. Bach)

"Truckin'" (The Grateful Dead)

"Late for the Sky" (Jackson Browne)

"Blue in Green" (Miles Davis)

"Beast of Burden" (The Rolling Stones)

"Won't Get Fooled Again" (The Who)

"Blowin' in the Wind" (Peter, Paul & Mary)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)