Hirdetés

Suicide Squad - az újraforgatás nem vicc volt

|

Nyilván nem volt teljesen igaz az április elsejei hír, de tényleg lesz egy-egy újraforgatott jelent az akció kedvéért.

Hirdetés

Jai Courtney, a színész, aki Captain Boomerang-ot játssza a nyáron érkező Suicide Squad filmben azt nyilatkozta, hogy valóban történik újraforgatás, de nem azért, hogy viccesebb legyen a végeredmény.

Április elsején érkezett a "hír", hogy a Suicide Squad forgatókönyvét átírják, és újraforgatják a filmet, hogy humorosabb és szerethetőbb legyen. Erről nyilván nincs szó, de Jai elmondása szerint valóban finomítanak pár jeleneten.

"Úgy gondolom, hogy bőven van benne elég humor. Nem azért megyünk vissza, hogy viccesebb legyen. Csinálunk pár extra akciócuccot, ami nagyon laza lesz, és ezzel inkább csak hozzáadunk az élményhez. Ne higgyetek el mindent, amit az interneten olvastok."

A Suicide Squad 2016. augusztus 5-én kerül a mozikba Amerikában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)