Hirdetés

Nem Batman lesz az egyetlen szuperhős a Suicide Squadban

|

A DC szupergonoszokat felvonultató mozifilmjében egy másik jófiú is felbukkan majd a vásznon. Vigyázat, spoileres anyag!

Hirdetés

A napokban futott be a Justice League, vagyis Az Igazság Ligája első előzetese, amelyben Ben Affleck Batmanként összegyűjti a DC univerzum legerősebb hőseit (és Aquamant), hogy megmentse a világot.

A denevérember a Suicide Squadban is felbukkan majd, ezt régóta tudjuk (mit is kezdene Joker Batman nélkül), a most nyilvánosságra hozott stáblistából azonban arra is fény derült, hogy az Igazság Ligájának egy másik tagja is szerepel majd. Ha nem akarjátok tudni, hogy ki az, most még visszafordulhattok!

Ahogy a képen is látszik, Barry Allen, vagyis a Flash is csapat tagja. Mivel a karakterek a felbukkanásuk sorrendjében szerepelnek a listában, a villámgyors szuperhős viszonylag hamar megjelenik majd, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyen szerepet tölt be a film szempontjából.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)