Hirdetés

Suicide Squad - az őszinte trailer oda üt, ahol a legjobban fáj

|

Egy kicsit megkésve ugyan, de a Screen Junkies csapata az év egyik legjobban várt szuperhősös filmjéről is leszedte a keresztvizet.

Hirdetés

Bár az első trailertől fogva nagyon vártam, valamiért az élet úgy hozta, hogy csak a héten láttam a Suicide Squadot, így végre a saját szememmel is meggyőződhettem róla, hogy hány helyen szúrták el a filmet, amivel mennybe mehettek volna.

A Screen Junkies csapata is csak most jutott el odaáig, hogy egy őszinte trailerbe sűrítsenek mindent, ami rossz volt ebben a filmben, és bizony nem véletlen, hogy a szokásosnál hosszabb a videó, hiszen bőven volt mit a készítők szemére vetni. Lehet, hogy a stáb már nem örül annyira, hogy közös tetoválást csináltattak a film tiszteletére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)