Hirdetés

Suicide Squad - nézd meg Joker és Harley Quinn kivágott jelenetét!

|

A Suicide Squad - Öngyilkos Osztag bővített kiadásába összesen 13 percnyi extra anyag kerül. Egy rövid jelenetet most ti is megnézhettek.

Hirdetés

Decemberben jelenik meg az Egyesült Államokban a Suicide Squad bővített kiadása, ami, ahogy a Batman Superman ellené is, jobb lehet a mozikban látott változatnál.

Sokkal többet kapunk Jokerből, és néhány perccel Harley Quinn is többet szerepel, aki már az eredeti filmben is a kevés tényleg jó dolog egyike volt. Az Entertainment Weeklynek köszönhetően nyilvánosságra került egy egyperces felvétel, amiben a még nem teljesen bolond Harley üldözi Jokert motorral. Hogy mi lesz ezután, azt alább nézhetitek meg.

Ti terveztek újra nekifutni, vagy már az eredeti se jött be annyira, hogy megérdemeljen egy második esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)