Hirdetés

Suicide Squad - egyáltalán nem lesz véres

|

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag PG-13 korhatár besorolással kerül a mozikba, amely ugyan elmarad Deadpoolétól, de remélhetőleg csak a vért fogják hanyagolni, az akciót nem.

Hirdetés

Miután a Suicide Squad egyes jeleneteit újraforgatták, sokan abban reménykedtek, hogy a Warner Bros. a Deadpool sikerét látva egy magasabb korhatár besorolási kategóriában szeretné elhelyezni a filmet, de végül csak beigazolódott Charles Roven producer tavalyi nyilatkozata. 

A Motion Picture Association of America (MPAA) bejelentette, hogy a Suicide Squad PG-13 korhatárral kerül a mozikba, vagyis 13 éves kortól megtekinthető. Valójában a hír nem éppen meglepő, hiszen Roven tavaly elmondta, hogy ezt tervezik annak érdekében, hogy illeszkedjen a DC kibővített univerzumába. Mindazonáltal azt is elárulta, hogy bár a film PG-13, mégis annak határán táncol. Ennyiből tehát nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, pláne, hogy a bizottság értékelése szerint David Ayer filmjének egyes jelenetei "erőszakot, akciót, zavaró viselkedést, valamint szuggesztív tartalmat és nyelvezetet" vonultatnak fel, így nem is lehetett olyan könnyű tartani azt a PG-13-at. 

Eredetileg a Batman Superman ellen is csak 13 éven felülieknek szólt, de abból készült kibővített, korhatáros verzió is. Talán így döntenek később az augusztus 4-én megjelenő Suicide Squad esetében is, vagy éppen a betervezett folytatás kapcsán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)