Hirdetés

Befutott a Suicide Squad végső előzetese

|

A Comic-Con 2016 keretében láthattunk már eleget belőle, de a végére azért csak sikerült még egy utolsó Suicide Squad - Öngyilkos osztag trailert odatenni, ami azért mutat újdonságot bőven.

Hirdetés

Talán emlékeztek, volt először ez a Suicide Squad trailer. Aztán jött egy kicsit átvariált videó. Az újraforgatások után pedig befutott egy hosszabb előzetes is. Aztán még újrakeverték kicsit a dolgokat, és még Amanda Waller, valamint a Jared Leto által teljesen megújított Joker is kapott egy saját promo videót.

Na, akkor ennyi elég is - gondolná az egyszeri mozinéző, mert nem árt, ha valami marad a vászonra is. De nem. Még a Comic-Con 2016 keretében sikerült kipréselni egy újabb, most már véglegesnek tekinthető Suicide Squad - Öngyilkos osztag trailert, amiben akad bőven új jelenet, még azt is láthatjuk, hogy mi ellen vetik be a csapatot.

Akit nem zavar, hogy megint egy csomó apróságot lelőnek, az kattintson a fenti képre, és utána mondja el kommentben, mit gondol a Suicide Squad utolsó előzetese kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)