Hirdetés

Nem volt még elég a Suicide Squad? Most már az lesz

|

Egy kicsit kezdik túlhúzni a Suicide Squad - Öngyilkos osztag promókat, inkább a filmet néznénk már meg szívesen, nem rövid videókban az összes részletet.

Hirdetés

A hétvége után ismét egy hatalmas csokor Suicide Squad promo lepte el a netet, és megosztjuk veletek, bár félő, hogy annyi trailer, karaktervideó és újrakeverés után már tényleg túl sok mindent mutatnak meg nekünk a premier előtt.

De nyilván ezt nem mi döntjük el, most végig lehet kattintgatni az alábbi videókat igény szerint, amelyek egyenként az Öngyilkos osztag karaktereit mutatják be eddig nem látott helyzetekben. Hatalmas spoiler nincs, de már annyi apró részletet láttunk, hogy azért reméljük marad valami meglepetés a filmre is.

Ti mit gondoltok, milyen lesz a Suicide Squad - Öngyilkos osztag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)