Hirdetés

Szemfényvesztők 2 - a legújabb trailer minden eddiginél trükkösebb

|

Még több illúzió, még több varázslat, még látványosabb jelenetek - a Szemfényvesztők 2-nek mindene megvan, ami a folytatások ismérve és a legújabb előzetes alapján talán lesz olyan szórakoztató, mint elődje.

Hirdetés

A 2013-as Szemfényvesztők trükkmesterei, a Négy Lovas némi tagcserét leszámítva (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg és Dave Franco marad, de Isla Fisher helyét Lizzy Caplan vette át) változatlan elánnal térnek vissza a folytatásban, sőt emelik is a tétet, ugyanis az eddigieknél még durvább módon csapják be az érzékszerveinket. 

Sokan azok közül, akiknek bejött az első rész stílusa aggódásukat fejezték ki a rendező személye miatt, ugyanis a Szemfényvesztők 2-t már nem Louis Leterrier (A hihetetlen Hulk, A szállító, A titánok harca), hanem Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 3D) vezényelte le. Szerencsére a stábhoz csatlakozott Harry Potter megformálója, azaz Daniel Radcliffe, ez a tény a látványos előzetesekkel kiegészítve pedig már elég volt ahhoz, hogy ismét reménykedni kezdjünk a szórakoztató végkifejletben. Ezt vetíti előre a legújabb trailer is: 

Emellett a Lionsgate bemutatott egy klipet is a filmből, amely a "The Eye" nevet kapta a keresztségben és Morgan Freeman mesél benne a korábbi eseményekről (némileg spoileresen), valamint ígéretet tesz a Négy Lovas számára: 

A Szemfényvesztők 2 június 9-én bukkan fel a hazai mozikban, hogy megpróbálja a pénztárcánkból kivarázsolni a jegy árát. Hogy látjátok, sikerülni fog neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)