Hirdetés

T2: Trainspotting 2 - 1996-ba repít vissza az első trailer

|

Megérkezett a hivatalosan T2: Trainspotting 2 névre keresztelt folytatás első teaser trailere, amiben jó néhány ismerős momentumot találnak az eredeti film rajongói.

Hirdetés

A Trainspotting 2 készítésének tavaly őszi bejelentése óta nem sok infót kaptunk a  várva várt folytatásról, de mióta idén nyáron elindult a forgatás, kicsit többször került szóba a film. Most pedig végre megkaptuk az első teaser trailert is.

Ezzel pedig egyértelműen az 1996-os klasszikusra utaltak vissza a készítők, hiszen nem csupán az eredeti film egyik, az akkori trailerben is használt snittjét alkották újra. Még az akkori kedvcsináló alatt hallható dalt, Iggy Pop Lust for Life című számát is ismét felhasználták, hogy csúcsra járassák a nosztalgiát.

A trailer végén olvasható "Hamarosan" egyébként egy 2017-es premiert rejt, a T2: Trainspotting rendezői székében pedig ismét Danny Boyle ül, ahogy a négy főszereplőt sem kell nélkülöznünk. Így Ewan McGregor mint Renton, Robert Carlyle mint Begbie, Johnny Lee Miller mint Sick Boy és Ewen Bremmer mint Spud tér vissza a vászonra. Ja és valószínűleg skót akcentusból sem lesz hiány.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)