Hirdetés

Támad a '90-es évek - az eredeti színészekkel tér vissza a Melrose Place

|

A régi stábból többen is vállalták, hogy szerepelni fognak a Beverly Hills, 90210-ből kinőtt sorozat rebootjában.

Hirdetés

Léteznek sorozatok, amelyekkel vagy a nézők nem tudnak betelni, és követelik vissza újra-meg újra a képernyőre, vagy az alkotóik érzik úgy, hogy lenne még mit elmesélniük, ezért addig kilincselnek és házalnak az ötletükkel, amíg végre valaki hajlandó lesz finanszírozni a projektet. Aztán hogy meddig tart ki a nosztalgia ereje, ki tudja-e elégíteni a régi rajongókat, miközben újakat is bevonz, az már egy másik kérdés.

Nemcsak a Hősök szeretne újra a nézők kegyeibe férkőzni, hanem egy másik, még patinásabb sorozat is, a Beverly Hills, 90210 franchise tagjaként létrejött Melrose Place. Amely immár nem gimnazisták szerelmi élete és egyéb problémái köré szőtte történetét, hanem jellemzően fiatal, a húszas-harmincas éveikben járó felnőttek ügyes-bajos dolgaira fókuszált, akik történetesen mind ugyanabban a társasházban éltek.

Hirdetés

A CBS 1992 és 1999 között futott sorozatát egyszer már rebootolták, de a 2009-ben elrajtolt új Melrose Place egyetlen évad után kifújt. Lauren Gussis író és producer irányítása alatt azonban ismételten megpróbálkoznak a feltámasztásával, méghozzá úgy, hogy az eredeti szériából visszahozzák Heather Locklear, Laura Leighton és Daphne Zuniga karaktereit - természetesen az ő alakításukban.

A történet szerint közös barátjuk váratlan halála ismét összehozza a West Hollywoodi társasház eredeti lakóit. A viszontlátás azonban nemcsak régi románcok tüzét szítja fel, de felszínre hoz megoldatlan problémákat, lezáratlan viszályokat és új titkokat is.

A Deadline úgy tudja, a rebootot a CBS fejleszti, de még nem tudni, hogy hol lehet majd látni, mivel egyelőre vevőt keres rá, tehát éppúgy kiköthet egy kereskedelmi vagy kábelcsatornán, mint valamelyik streamingplatformon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)