Hirdetés

Terminator 2 3D - rossz hírt hozott az új poszter

|

A Terminator 2 3D-s változata még mindig készül, de egy kicsit tovább kell majd várnunk rá, mint eredetileg hittük.

Hirdetés

Tavaly James Cameron nagy elánnal bejelentette, hogy készítik a Terminator 2 3D-s átalakítását, és elvileg még idén meg fog jelenni a mozikban. Úgy néz ki, hogy a meló nagyobb falatnak bizonyult, mint eredetileg hitték.

Ma a Facebook oldalukon kitettek egy új posztert, ami meglehetősen menő, de ezzel együtt bejelentettnek vehetjük a 2017-es megjelenést. Így sajnos a tervezettnél egy évvel később fogjuk látni a Terminator sorozat egyik legjobb epizódját 3D-ben.

Kis érdekesség, hogy a posztert augusztus 29-én tették ki, és 1997-ben ez a dátum jelölte a Skynet öntudatra ébredését. Van rá esély, hogy 2017-ben pont erre a dátumra időzítik majd a Terminator 2-t is, de azért reménykedjünk, hogy annál előbb láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)