Hirdetés

A Deadpool rendezője készítheti az új Terminator filmet?

|

Hamarosan visszatérnek a Terminator mozi jogai a széria megálmodójához, James Cameronhoz, akinek a jelek szerint már konkrét kiszemeltje is van a rendezői pozícióra.

Hirdetés

Kalandos utat jártak be az utóbbi évek során a Terminator széria filmes jogai, amik 2019-ben végre visszatérnek a sorozat atyához, James Cameronhoz, aki a második rész óta nem nyúlt egyetlen epizódhoz sem, de most úgy tűnik, hogy konkrét tervei vannak a folytatást illetően.

A Deadline értesülései szerint ugyanis már leült tárgyalni Tim Millerrel, az első Deadpool mozi rendezőjével. Ha igazak a hírek, akkor Cameron egy rebootban gondolkodik, amiben csupán producerként vállalna szerepet (ez nem is csoda, hiszen eléggé lefoglalják az Avatar filmek, amikből már nehéz számon tartani, mennyi is készül), a rendezői feladatokat pedig Millerre bízná.

A rendező kiválasztása utána természetesen felmerül a legfontosabb kérdés: ki játszhatná el az új Terminátort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)