Hirdetés

Aggasztó pletykák jelentek meg Ben Affleck Batman filmje körül

|

Ben Affleck legutóbbi nyilatkozatai nem voltak éppen reménykeltőek az ő nevével fémjelzett Batman film kapcsán, a nem tőle származó pletykák pedig talán rávilágíthatnak, miért lett ilyen borúlátó a rendező.

Hirdetés

Decemberben is erős szavakkal nyilatkozott Ben Affleck az önálló Batman-filmről, a helyzet pedig januárra csak tovább romlott a DC-rajongók szemszögéből. Legújabb interjújában a színész-rendező arról beszélt, hogy nem is biztos, hogy elvállalja a film direktori szerepét, ennek okairól pedig elég aggasztó pletykák kaptak szárnyra.

A negatív gondolatokat Affleck azon nyilatkozata indította útjára, amit a Guardiannek adott Az éjszaka törvénye kapcsán, amikor is így válaszolt arra, megrendezi-e a Batman-filmet:

"Ez a terv. De még nincs véglegesen eldöntve és nincs kész forgatókönyv sem. Ha nem jön össze úgy, hogy én is úgy gondoljam, tényleg nagyszerű lesz, nem fogom elvállalni."

Sokan úgy értelmezik a legutóbbi nyilatkozatait, hogy igyekszik lépésről lépésre eltávolítani magát a The Batman néven emlegetett projekttől, aminek aggasztó oka és következménye is lehet. Ugyan a forrásaikat nem nevezték meg és a múltban tévedtek is, így csak pletykaként kezelhetjük az értesüléseiket, de egy rajongói oldal, a Batman on Film ismerni vél néhány részletet a projekt állapota kapcsán. Forrásuk szerint néhány hónappal elhalasztották a The Batman forgatását, amivel a 2018-as megjelenés is veszélybe kerülhet.

Ez persze lehet, hogy csupán azt jelenti, tovább szeretnének dolgozni a forgatókönyvön a megfelelő minőség elérése érdekében, de az sem kizárt, hogy Ben Affleck a korábban vártnál kisebb szerepet vállal a kreatív folyamatban és ez a változás okozza a késést. A Batman on Film legpesszimistább forgatókönyve szerint pedig a rendező egy az egyben ki szeretne szállni a DC filmes univerzumából, ugyanis egy másik forrásuk szerint Zack Snyder következő rendezése, az idén mozikba kerülő Justice League is elég sok problémával küszködik.

Mit gondoltok, lehet alapja a pletykáknak, vagy idővel minden rendbe jön a The Batman körül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)