Hirdetés

Zene hétvégére: a The Final Countdown 64 floppy meghajtóval

|

Ha nálatok is porosodik néhány floppy meghajtó, semmiképp ne dobjátok ki, jó lesz az még hangszernek.

Hirdetés

Nem először látunk már floppy meghajtókat zenélni, sőt, a fenti videót készítő Paweł Zadrozniaknak sem ez az első munkája. Korábban tőle hallhattuk ugyanezen "hangszerek" felhasználásával a Hawaii Five-O betétdalát és a Trónok harca főcímzenéjét is.

Most a Europe klasszikusa, a The Final Countdown került sorra. A 64 meghajtóból, szkennerekből és merevlemezekből álló szett egyes darabjai különböző feszültséget és jeleket kapnak, a gépen pedig egy program fut, ami vezérli az egész cuccot. Ha ti is imádtátok a floppy kattogását, és nem tudtok létezni a nyomtató hangja nélkül, mindenképp hallgassátok meg. A gitárszóló külön gyönyör.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)