Hirdetés

Átírják a The Flash forgatókönyvét

|

Valami nem stimmel a The Flash film körül. Egymást váltják a rendezők, és a forgatókönyvvel is gond van.

Hirdetés

Számunkra úgy tűnhet, hogy a The Flash film csöndben készül, de valójában csöndben nem készül. A Warner Bros.-nak valami gondja lehet a forgatókönyvvel, mert a Variety jelentése szerint elrendelték az átírását.

Egyelőre azon kívül, hogy Joby Haroldot bízták meg a nemes feladattal, nem tudunk többet az ügyről, mivel a Warner még nem kommentálta a híreket. Lehet, hogy a legutóbbi rendezőváltás után a stúdió egyszerűen új irányt akar szabni a DC filmes univerzumában cikázó villámnak.

Ami minket illet, egyelőre nem érint olyan nagyon a The Flash körül gomolygó viharfelhő, lévén legközelebb a Justice League filmben úgyis látjuk majd Ezra Millert a vörös szerelésben.

A Justice League film a jelenlegi tervek szerint 2017. november 16-án kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)