Hirdetés

The Predator - jövő hónapban kezdik a forgatást

|

Hamarabb kezdődik a Predator reboot forgatása, mint hittük. Mondjuk még így is hónapokkal késik le az előző ígéretet.

Hirdetés

A Predator franchise is megkapja a maga újraindítását. A The Predator címen készülő projekt eredetileg tavaly októberben kellett volna, hogy beinduljon, de végül megcsúsztak az előmunkálatok, és úgy néz ki, hogy februárban állhatnak kamerák elé a színészek.

A MyEntertainmentWorld jelentése szerint a csapat pontosan február 20-án kezdi felvenni a film jeleneteit, amiből elvileg 2018. február 9-re kellene összerakniuk a kész filmet. Kicsivel kevesebb, mint egy év alatt meg lehet ezt oldani, de nagyon szurkolunk, hogy ne kapkodják el az egyik kedvenc szériánk újjáélesztését.

A film rendezéséért Shane Black (Iron Man 3) felel, a főbb szerepekben pedig Boyd Holbrookot és Olivia Munnt láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)