Hirdetés

The Revenant - befutott DiCaprio új filmjének első trailere

|

Leonardo DiCaprio már bizonyította néhányszor, hogy a western műfaj nem áll távol tőle, legújabb filmje, a The Revenant pedig a következő év egyik legjobb alkotásának ígérkezik.

Hirdetés

20 évvel ezelőtt a Gyorsabb a halálnál, nemrég pedig a Django elszabadul című filmekben mutatta meg a továbbra is Oscar-díj nélküli Leonardo DiCaprio, hogy jól áll neki a pisztoly és a kalap. Most ismét ezt az időszakot célozza meg legújabb filmjével, a poros utcák helyett azonban egy sokkal vadabb helyszínen kell megküzdenie az életben maradásért.

Amerikában még idén, mindenhol máshol csak jövőre mutatják majd be a Birdmant is jegyző Alejandro González Iñárritu új filmjét, amelynek felvételénél Emmanuel Lubezki operatőr csak és kizárólag természetes fényt használt. A mindig jóképű Leo ezúttal egy kicsit vadabb szerepben tűnik fel.

Az igaz történeten alapuló The Revenantban DiCaprio egy prémvadászt alakít, akit társai (többek közt Tom Hardy) egy indián- és medvetámadást követően magára hagynak a vadonban. Nincs mese, a bosszú elkerülhetetlen. A trailer elég brutális, mégis gyönyörű, alig várjuk, hogy beüljünk a moziterembe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)